V mesecu septembru začenjamo z dvema delavnicama, kjer boste lahko spoznali zanimivi in skrivnostni svet zdravilnih zelišč:

Zdravilne skrivnosti zelišč

Na srečanjih bodo udeleženci spoznali osnovne zdravilne rastline (najmanj 30) in se seznanili z njihovimi pripravki in zdravilnimi lastnostmi. Zdravilne rastline bodo demonstrirane in opisane do najmanjših detajlov (nabiranje, sušenje, shranjevanje, pripravki v čajih, oljih, tinkturah …); posamezne izdelke bodo udeleženci lahko tudi preizkusili in spoznali zanimive recepte. Predavateljico pri delu vodijo ustrezna formalna in neformalna zeliščarska znanja. Za določene zeliščne izdelke ima pridobljene tudi licence.

Termin: torek od 9.00 do 11.15
Začetek: torek, 22.9.2015
Število ur: 30 ur
Cena: 80 €

 

Zeliščna psihoterapija

Na srečanjih zeliščne terapije udeleženci spoznavajo sestavo človekove osebnosti (duše, duha in telesa) ter vidijo težave, ki se v zvezi s tem pojavljajo. Spoznavajo simboliko in karakteristike zdravilnih – magičnih rastlin (dušne rož’ce, duhovne rož’ce, fizične rož’ce, osebnostne rož’ce).

Seznanjajo se s pripomočki in pripravki zeliščne psihoterapije (amuleti, obeski, blazinice, kapljice, …). Potekala bo predstavitev in pokušina vseh pripravkov. Zeliščna terapija je nekakšna globinska prenova človeka na področju telesno – fizičnih in osebnostnih težav, in vpliva na vsesplošno dobro počutje – s posebnimi terapevtskimi metodami in pripomočki, ki so narejeni po predavateljevi posebni proceduri iz zdravilnih zelišč.
Naravnana je na dva ključna dejavnika: človeka in na zdravilne rož’ce.

Termin: sreda od 9.00 do 11.15
Začetek: sreda, 30.9.2015
Število ur: 15 ur
Cena: 25 €

Natalija Brumen - zdravilne skrivnosti zelišč in zeliščna psihoterapija

 

Prijavite se lahko v pisarni Ljudske univerze Tržič, po telefonu na 04 592 55 51 ali na e-mail kristina@lu-trzic.si.
Za vse izobraževalne programe je potrebna predhodna prijava. Minimalno število udeležencev za izvajanje programa je sedem.