Z uvedbo davčnih blagajn se obetajo spremembe tudi za društva. Uporaba davčnih blagajn, torej blagajn, ki bodo izmenjevale podatke v realnem času s finančno upravo (Furs), bo obvezna od 1. januarja 2016. Davčno blagajno bo treba imeti povsod, kjer je mogoče blago ali storitve plačevati z gotovino, torej z bankovci, kovanci ali bančnimi karticami. Po novem se modo morali vsi izdani računi, ki so plačani na fizičnih prodajnih mestih, prenesti preko internetnih povezav v informacijski sistem Finančne uprave RS.
Vabimo vas na posvet z naslovom Uvedba davčnih blagajn za društva, ki ga bomo izpeljali skupaj s podjetjema Melom d. o. o. in Računovodske storitve, Pavel Barabaš, s. p., v torek, 8.12.2015 ob 17.00 na Ljudski univerzi Tržič, Šolska ulica 2, Tržič. Pokazali bomo delovanje davčnih blagajn in odgovorili na vrsto vprašanj. Končali bomo predvidoma ob 20. uri.

Kotizacija: 5 eur.
Prijave na posvet sprejemamo do četrtka, 3. 12. 2015 na naslov Ljudska univerza Tržič, Šolska ulica 2, Tržič ali na elektronsko na kristina@lu-trzic.si.

Vabilo in prijavnica (pdf)