Sprememba poklicne poti, dokončanje šolanja ali preprosto želja po tem, da si odprete nove poti. To so odločitve v življenju, ponavadi povezane z dvomi in skrbmi o sposobnostih, času, ki ga bo potrebno nameniti in denarjem.

Že mnogo naših maturantov je spoznalo, da je res najtežji korak tisti, ki ga je potrebno narediti, ko se prvič stopi skozi naša vrata. Nato gre vse lažje, važen je samo cilj, ki vodi po poti do novega poklica, odskočne deske v nadaljnje izobraževanje ali do zaključka nedokončanega šolanja.

Na Ljudski univerzi Tržič vsem šolajočim v srednješolskih programih nudimo popolno podporo pri izobraževanju, saj proces poteka po individualnem organizacijskem modelu in je prilagojeno posamezniku in njegovim potrebam. Na voljo pa so tudi dodatne konzultacije s profesorji, interno gradivo in pri določenih predmetih tudi dodatna učna pomoč. Zato uspešno opravljen zaključni izpit oz. poklicna maturo nista vprašanje. Dobro pri vsem tem pa je tudi to, da se cena šolanja določa individualno, glede na predhodno delno ali v celoti zaključeno izobrazbo. Vsi mlajši od 26. let pa pridobijo status udeleženca izobraževanja odraslih, ki prinaša kar nekaj ugodnosti.

Čas je za spremembo, zato se vpišite na našo ljudsko univerzo. V šolskem letu 2021/22 tako vpisujemo v programa za dosego V. stopnje in sicer Ekonomski in Logistični tehnik, v program poklicno tehniškega izobraževanja Ekonomski tehnik možen pa je tudi vpis v program IV. stopnje Administrator.

Vabljeni na individualno svetovanje, na katerega se predhodno naročite na e-naslov kristina@lu-trzic.si. V torek, 14. 9. 2021 pa bo organiziran tudi informativni dan, kjer bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.