V Okviru Tržiškega kreativnega centra smo v sklopu programa ‘Podjetniški kompas’ odprli podporni program SPOT TOČKA PODJETNIŠTVA, v sodelovanju z BSC Kranj.

 15.5. ob 17.00 – 18.30: SPOT TOČKA: Delavnica z naslovom: REGISTRACIJA RAZLIČNIH OBLIK PODJETNIŠTVA. Delavnico vodi svetovalka iz BSC Kranj in je brezplačna ob predhodni prijavi na Ljudsko univerzo Tržič.

Teme:

Ali naj registriram s.p. ali d.o.o.?; Kaj potrebujem za registracijo?; Kaj potrebujem, da lahko poslujem?; Predstavitev programa Erazmus za mlade podjetnike – pogoji in koliko sredstev lahko pridobim

22.5. od 10.00 – 14.00: SPOT TOČKA: Individualno svetovanje  in možnost takojšnje registracije vašega podjetja; svetuje in pripravi vse potrebne dokumente svetovalka iz BSC Kranj. Udeležba brezplačna ob predhodni prijavi na Ljudsko univerzo Tržič.

29.5. od 10.00 – 14.00: SPOT TOČKA: Individualno svetovanje  in možnost takojšnje registracije vašega podjetja; svetuje in pripravi vse potrebne dokumente svetovalka iz BSC Kranj. Udeležba brezplačna ob predhodni prijavi na Ljudsko univerzo Tržič.

27.5. ob 17.00: SPOT TOČKA: Podjetniški ‘vaucherji’ za mala, srednja podjetja, zadruge in samostojne podjetnike; delavnico vodi svetovalka iz BSC Kranj in je brezplačna ob predhodni prijavi na Ljudsko univerzo Tržič.

Teme:

Zaščita intelektualne lastnine; Certifikati kakovosti; Internacionalizacija; digitalizacija

Delavnice so brezplačne ob predhodni prijavi na info@lu-trzic.si; natalija.brumen@lu-trzic.si; 041 611 314