Vsebina programa:

Refleksnoconska masaža za domačo uporabo – stopala in dlani, vse od osnov, tehnik, indikacij, kontraindikacij, sheme refleksnih con in uporaba v praksi. Udeleženci se naučijo osnov, ki jih lahko uporabljajo zase in za svoje družinske člane.

Tradicionalna kitajska medicina – celostni pristop človeka v TKM, teorija jin- janga, princip 5 elementov v povezavi z notranjimi organi, kako prepoznamo težave, kako krepimo in stimuliramo organe in organske sklope, morfološki tipi in povezava z našim zdravjem.

Energijska podpora telesa – preko različnih energijskih sistemov in energijskih tehnik (meridiani, čakre) se naučimo poslušati in podpirati naše telo, krepiti zdravje kot tudi naše odnose.

Sprostitvene tehnike in meditacije – različnih tehnik delujemo na naš živčni in hormonski sistem, poskrbimo za minimalno raven stresa in posledično se lažje soočamo z izzivi.

Karmična diagnostika – Vsaka oseba nosi v sebi mnogo neodkritih potisnjenih vzorcev, nepredelanih travm, škodljivih prepričanj in odvisnosti, ki nam ovirajo življenje ter onemogočajo kvaliteten odnos s seboj in drugimi.

Ciljna skupina: zaposleni

Št. srečanj: 12 srečanj (v kombinirani obliki – v živo in preko aplikacije ZOOM)

Začetek: torek, 20. 4. 2021, ob 18.00

Izvajalka: Mirjana Grašič

Prijave in informacije: kristina@lu-trzic.si (040/678 855)