V okviru iniciative TržičPodjeten.si, katero podpira in financira Občina Tržič,  na Ljudski univerzi Tržič potekajo podjetniški krožki za osnovnošolce, ki jih obiskujejo učenci vseh treh tržiških osnovnih šol.

20.5.  smo na Osnovni šoli Tržič, imeli zaključek osnovnošolskega podjetništva, kjer se je predstavilo šest skupin in se potegovalo za nagrado ‘Naj ideja Tržič 2019’.

Glavno nagrado  je ponovno (skupina je namreč usvojila glavno nagrado za pitch predstavitev že v Postojni 27.2.), prejela skupina ‘Pozdravček’. Predstavili so zdravilni napitek iz ingverja, limone in medu. Žirijo so  tokrat zastopali: Mentor Nejc Konjevič, Andrej Remškar in Tilen Tomazin. Program je povezoval Maks, ki je lansko leto obiskoval podjetniške krožke. Prenos je bil sneman v živo na youtubu, kjer je možen ogled celotne prireditve in tudi na naši spletni strani TržičPodjeten.si.

Z novim šolskim letom bodo na Ljudski univerzi Tržič potekali ponovni vpisi za ‘Osnovnošolsko podjetništvo’, pod vodstvom izkušenega mentorja Nejca Konjeviča. Lepo vabljeni vsi učenci, ki imate ideje; ki želite izboljšati javni nastop; ki se želite družiti, zabavati in se  obenem naučiti koristnih podjetnih veščin. Prav tako se lahko udeležite poletnega tabora, ki bo okvirno potekal 29. in 30.junija v Tržiču.

 

»Na mladih in na dobrih idejah svet stoji. Včasih je zgolj vprašanje časa, kdaj se uresničijo.«

                                                                                                     Natalija Brumen