a5letak

PRILOŽNOST ZA PODJETNE

Vabilo na brezplačni podjetniški dogodek “Lokalne zgodbe skozi inovativni turizem so lahko dober posel!”

Te zanima podjetništvo? Razmišljaš o tem, da bi sam sebi ustvaril službo? Imaš poslovno idejo in ne veš kako naprej? Si že podjetnik, pa iščeš nove poslovne priložnosti in si želiš novih poslovnih povezav?

matjaz-pavlinPrav tebe vabimo na prvi podjetniški večer, ki bo tokrat posvečen poslovnim priložnostim v turizmu. Iskali bomo odgovore na vprašanje, kako povezati male lokalne zgodbe v globalno zanimive turistične produkte in s tem oblikovati dober posel.

Odgovore na to vprašanje nam bo ponudil osrednji gost večera, gospod Matjaž Pavlin, avtor in soavtor izjemno uspešnih in večkrat nagrajenih turističnih produktov kot so Turizem v zidanicah, Splavarjenje z Rudolfovim splavom po reki Krki in Zgodba o cvičku na Matjaževi domačiji. Matjaž je tudi direktor turistične agencije Kompas Novo mesto.

Občina Tržič v sodelovanju z Ljudsko univerzo Tržič v letu 2016 pripravlja niz motivacijskih in aktivacijskih delavnic za vse, ki se želijo podati na podjetniško pot. Gre za odprte delavnice, ki se jih lahko udeleži vsakdo. Podjetniške večere organiziramo z namenom navdušiti proaktivne posameznike s svežimi in perspektivnimi poslovnimi priložnostmi in podjetniškimi pristopi.

Datum prvega večera: 25. 2. 2016, od 19.30 do 21.00.

Vabljeni prav vsi – že uveljavljeni podjetniki in tisti, ki se na to pot pripravljate. Na dogodek se prosimo predhodno prijavite na prijava@trzicpodjeten.si ali 031 330 404 ali 04 / 592 55 51.

Naslednji večer bo 24.3.2016, ko bo gostja Nastja Kramer s temo
“Kako začeti in zgraditi dober posel na internetu?”

logotipa