INOVATIVNO SLOVENSKO PODJETNIŠTVO
INTERAKTIVNI STOLI IN OBLIKOVALSKO DOVRŠENO POHIŠTVO

V sredo, 24. 4. 2019 ob 19.00  v  Kavarni Stara godba

Matej Feguš je večinski lastnik in direktor podjetja Donar d.o.o., enega najbolj priznanih slovenskih proizvajalcev pohištva, ki je kupce na globalni ravni prepričalo s trajnostnim oblikovanjem, uporabo industrijskega odpada kot materiala prihodnosti, ter poslovno etiko. Podjetje s trajnostnim načrtovanjem izdelkov na mednarodnem prizorišču dobiva vedno večjo prepoznavnost in je izbrano za  primer dobre prakse na področju krožnega gospodarstva v EU in LAC.

Številne mednarodne nagrade s področja oblikovanja (Red DOT, German Inovation award, EUIPO design finalist) ter področja trajnosti (Green Product award winner) jih uvrščajo med trendsetterje na področju trajnostnega načrtovanja.

Kot mentor deluje v številnih programih (Goodbiz, CEED, Reinovator, PKP idr), kjer prinaša bogate izkušnje z gradnjo odnosov zaupanja s strankami, poslovnimi partnerji ter razumevanje trajnostnih vzorcev potrošnje in vključujoče družbe.

Poleg številnih nagrad in priznanj je sodeloval tudi v skupini za pripravo Strategije Slovenije 2050, bil finalist izbora Gazele 2015, ter leta 2014  prejel nagrado za CEED globalnega podjetnika leta.

 

Na dogodek se prosimo predhodno prijavite na prijava@trzicpodjeten.si ali na natalija.brumen@lu-trzic.si;  041 611 314; ali 04 592 55 51.

Udeležba je brezplačna.