PO JUTRU SE PODJETNIŠKI DAN POZNA

3. Podjetniški zajtrk

Pridružite se nam na 3. Podjetniškem zajtrku, ki bo v četrtek, 29. junija 2017, od 8.00 do 9.00 v Mestni kavarni Tržič.

Po izjemno uspešnih podjetniških večerih, ki so namenjeni bolj tistim, ki o poslu šele razmišljajo, smo se odločili, da v Tržiču podpremo tudi že delujoče in uspešne podjetnike, ki ste že na trgu in se vsak dan srečujete z novimi poslovnimi izzivi. Z željo, da vas povežemo v tržiški poslovni klub, vas bomo vsak drugi mesec povabili na zajtrk. Vsakokrat bomo obravnavali zanimivo in uporabno temo iz poslovnega sveta, vedno pa bo priložnost tudi za spoznavanje, mreženje in tkanje novih poslovnih vezi.

Tema: “Nepogrešljive sestavine rasti podjetja.”

Na zajtrku bomo izvedeli:

  • katere so ključne poteze, ki omogočijo rast podjetju,
  • katere so nevarnosti rasti podjetja in kako jih obvladovati,
  • kako oblikovati stimulativno delovno okolje,
  • kako s svojimi produkti uspešno vstopati na tuje trge.

 

Gost bo Andrej Božič.

Generalni direktor Steklarne Hrastnik
Prejemnik prestižnega naziva Menedžer leta 2016. Leta 2010 je prevzel vodenje Steklarne Hrastnik z osnovnim ciljem – uspešno sanirati podjetje, ki je bilo tik pred stečajem. V teh letih mu je uspelo skoraj nemogoče. Steklarno je iz rdečih številk z investicijami v proizvodnjo, kadre in okolje preoblikoval v pomembnega igralca na 55 svetovnih tržiščih v svojem segmentu. Izkušnje si je nabiral tako v slovenskih kot tudi globalnih podjetjih. V svoji 30-letni karieri je uspešno izpeljal številna prestrukturiranja, sanacije podjetij in start up projekte.
Bil je na vodilnih mestih v podjetnih Videm Krško, Tovarna papirja Goričane, globalno podjetje ABB, Iskra ERO, Skupino Droga in Mondi Raubling GmbH.

Na dogodek se prosimo predhodno prijavite na prijava@trzicpodjeten.si ali 031 330 404 ali 04/592 55 51.

Udeležba je BREZPLAČNA.