Na tokratnem Kreativnem podjetniškem večeru bo beseda tekla o kmetijstvu ter o lokalni pridelavi hrane. Tržne raziskave vsako leto potrdijo, da potrošniki vse bolj posegamo po zdravi hrani, ki je lokalnega izvora. Tudi veliki trgovci svoje police z ekološko in lokalno pridelano hrano vse bolj povečujejo in nudijo vse bolj pestro ponudbo. Tudi to dejstvo priča, da ima ekološka in lokalno pridelana in predelana hrana tudi vse večji poslovni potencial. Na vprašanje kako uspeti na izjemno zahtevnem prehranskem trgu, kjer vlada huda konkurenca, pogoste pa tudi nepoštene prakse in enormen pritisk na cene, bo odgovoril eden izmed pionirjev ekološkega kmetijstva na slovenskem, Primož Krišelj. Že 20 let se preživlja izključno s kmetijstvom, zato nedvomno ve, kako na področju kmetijstva oblikovati dober posel in zadovoljiti slovenskega potrošnika. Vse te izkušnje bo tokrat delil z nami.
Prijavite se na: prijava@trzicpodjeten.si ali info@lu-trzic.si
Več na http://www.trzicpodjeten.si