tvu

Teden vseživljenjskega učenja (TVU) je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije, v občini Tržič pa se bomo v maju 2018 ponovno povezali že triindvajsetič in skupaj z odličnimi parterji pripravili zanimiv in pester izobraževalni program.

Vsi skupaj s prireditvami v TVU seznanjamo javnost o vseprisotnosti pa tudi pomembnosti učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem zasebnem in poklicnem življenju prevzema. Teden vseživljenjskega učenja predstavlja priložnost, da naredimo nekaj zase in za okolje, saj učeči se posameznik pozitivno vpliva na skupnost, v kateri živi.

Izvajalci Tedna vseživljenjskega učenja 2017 v občini Tržič so bili poleg Ljudske univerze Tržič:
Alteršola, Dom Petra Uzarja, Društvo podeželskih žena SVIT Tržič, Društvo ZA razvoj Tržiča, Glasbena šola Tržič, Knjižnica dr. Toneta Pretnarja Tržič, Kulturno društvo Jerbas, KUD Leyli, KUD Načeta paleta, KD Folklorna skupina Karavanke, Osnovna šola Križe, Polona Brodar s. p., SigiArt, Tržiški muzej, Turistično društvo Tržič, Športna zveza Tržič, Varstveno delovni center Kranj, Vzgojno-varstveni zavod Vrtec Tržič.

Skupaj s partnerji bomo tudi v letu 2018 uresničevali slogan “Moč in radost”, podroben koledar pa bo objavljen na spletni strani www.tvu-trzic.si.

Prireditve ob tednu vseživljenskega učenja bodo objavljene na spletni strani http://www.tvu-trzic.si v mesecu maju.

Dogodki TVU so brezplačni in so namenjeni ljudem vseh starosti, vrst in stopenj dosežene izobrazbe, z različnimi interesi, željami in potrebami, povezanimi z raznovrstnimi vlogami, ki jih v življenju prevzemamo — doma, pri delu, v družbi.

TVU_log